WordPress Tutorials
Website maken

SiteGround Webhosting Review

Siteground review
Siteground review € 2.99
 • Snelheid
  (4.5)
 • Prijs
  (3.5)
 • Klantenservice
  (3.5)
 • Gebruiksvriendelijkheid
  (5)
Algemeen
4.1

Samenvatting

SiteGround staat bekend als een van de meest geliefde en best beoordeelde hostingproviders binnen de WordPress-gemeenschap. Ze bieden unieke in-house oplossingen voor WordPress-snelheid en -beveiliging om je site zo snel en veilig mogelijk te maken. Ze hebben een reputatie opgebouwd voor het leveren van de beste 24/7 ondersteuning in de branche. Enkele kenmerken van SiteGround zijn automatische upgrades, dagelijkse back-ups, ingebouwde WP-caching, gratis CDN, gratis SSL, one-click staging en GIT-versiebeheer. Bovendien zijn zij een van de weinige bedrijven die locatiespecifieke hosting aanbieden met 6 datacenters in de VS, Europa, Azië en Australië.

Voordelen

 • Snelle servers ondersteund door Google Cloud
 • Uitstekende klantenservice
 • Officieel aanbevolen door WordPress
 • 1-klik WordPress-installatie
 • Gratis domein, SSL, CDN en website-back-ups
 • Gemakkelijke Staging-tools
 • Gratis website-migratie

Nadelen

SiteGround staat bekend als een betrouwbare en populaire webhostingprovider, vooral geliefd onder WordPress gebruikers. In deze uitgebreide Siteground review zullen we elk aspect van SiteGround onder de loep nemen, van snelheid en prijs tot klantenservice en beveiliging.

Lees verder om te ontdekken of SiteGround de juiste keuze is voor jou.

Siteground review

Snelheid en Technische Prestaties:

SiteGround schittert met uitstekende snelheden dankzij hun hoogwaardige servertechnologie en strategisch gepositioneerde datacenters. De integratie van Cloudflare CDN, dagelijkse back-ups en geavanceerde caching-oplossingen zorgen voor een snelle en soepele gebruikerservaring.

Tarieven en prijzen

Met plannen die beginnen bij $6,99 per maand voor het StartUp-plan en $9,99 per maand voor het GrowBig-plan, biedt SiteGround een scala aan prijsopties om tegemoet te komen aan verschillende behoeften. Hoewel de prijs na de initiële contractperiode kan stijgen, biedt de kwaliteit van de service een goede waarde voor je geld.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

SiteGround staat bekend om zijn betrouwbaarheid en uitstekende uptime, heeft SiteGround een uniek downtime-preventiemechanisme dat een indrukwekkende jaarlijkse uptime van 99,996% garandeert. De technische ondersteuning is topklasse, met deskundige en responsieve medewerkers die klaar staan om te helpen.

Gebruiksvriendelijkheid

De gebruiksvriendelijke interface van SiteGround is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Met eenvoudige site-setup en beheer, wordt het navigeren door het platform een fluitje van een cent.

Functies

SiteGround zit boordevol functies zoals gratis site-overdracht, dagelijkse back-ups, CDN, e-mail en SSL. Ook bieden ze 24/7 deskundige ondersteuning zonder wachttijd aan de telefoon of chat.

Beveiliging

De beveiligingsmaatregelen van SiteGround zijn robuust met malware-scanning, firewall-bescherming, en SSL-certificaten. De aanpak van SiteGround tegen DDoS-aanvallen en andere beveiligingsbedreigingen zorgt voor een veilige hostingomgeving.

Klantenservice en Ondersteuning

De klantenservice van SiteGround is uitstekend, met een responsieve live chat en een uitgebreide kennisbank. Real-time ondersteuning is altijd beschikbaar, waardoor je nooit in de kou blijft staan.

Gebruikerservaringen en Getuigenissen

De feedback van gebruikers is overwegend positief, met veel lof voor de betrouwbaarheid, snelheid en klantenservice van SiteGround. De 4,40 sterrenbeoordeling de tevredenheid van klanten.

Vergelijking met Andere Hostingproviders

In vergelijking met andere hostingproviders blinkt SiteGround uit in snelheid, betrouwbaarheid en klantenservice. Hoewel de prijs aan de hogere kant kan zijn, rechtvaardigen de kwaliteit en functies de kosten.

Gebruiksscenario's en Aanbevelingen:

Of je nu een blogger, kleine bedrijfseigenaar of ontwikkelaar bent, SiteGround heeft een hostingoplossing voor jou. Met uitstekende prestaties en betrouwbare ondersteuning, is het een solide keuze voor een breed scala aan hostingbehoeften.

Promoties en Kortingen:

Houd de website van SiteGround in de gaten voor lopende promoties en kortingen die je hostingkosten kunnen verlagen.

Siteground review

Het laaste woord in deze review:

SiteGround is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare, snelle en gebruiksvriendelijke webhosting. Met een scala aan functies, uitstekende klantenservice en robuuste beveiliging, is het een waardevolle investering voor elk online project.

Met deze diepgaande analyse hopen we je een duidelijk beeld te hebben gegeven van wat SiteGround te bieden heeft. Overweeg je opties zorgvuldig en kies de hostingprovider die het beste bij je past!

Deel je ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling
 • Snelheid
  Sending
 • Prijs
  Sending
 • Klantenservice
  Sending
 • Gebruiksvriendelijkheid
  Sending

Review cijfer van bezoekers
Sending
Beoordeling cijfer: 0 (0 stem)
Recente webhosting reviews
Junda, een relatief nieuwe maar ambitieuze speler op de Nederlandse hostingmarkt, heeft de missie...
Volledige review
Mijn.host, een speler in de Nederlandse webhostingmarkt, probeert de aandacht van lokale en inter...
Volledige review
Cloud86 heeft zich opgeworpen als een bekende naam in de wereld van webhosting, met een breed sca...
Volledige review