Beste WordPress Caching Plugin WP Rocket

Als je op zoek bent naar een oplossing voor een langzame WordPress website, dan is het gebruik maken van een caching plugin zoals WP Rocket de oplossing. Niemand houdt van een trage website. Niet alleen heb je een hogere bounce ratio, waardoor bezoekers je website verlaten. Maar het resulteert automatisch ook naar een lagere conversie. Dit willen we als webmasters niet. Daarnaast houdt Google ook van een vlotte site. Onderzoek toont aan dat websites met een hogere snelheid, beter ranken in de organische zoekresultaten van Google. We doen niet alleen onze bezoekers een plezier, wanneer onze website sneller laad. Maar we krijgen er ook nog een SEO boost van Google voor terug. Het is dus een win, win situatie. Daarnaast zorgt een snellere website voor een hogere CTR(Click Through Rate) Waardoor de conversie kan worden verbeterd. Dankzij WP Rocket zal de snelheid van je website aanzienlijk worden verbeterd.

Onze Website laad 238% Sneller dan voorheen, Dankzij WPRocket.


overzicht wp rocket wordpress caching plugin

Product: WP Rocket


Product Type: WordPress Plugin


Prijs vanaf: $49.-  1 Jaar ondersteuning en updates voor 1 website.

Samenvatting: WP Rocket is een caching plugin voor WordPress. Met WP-Rocket wordt de snelheid van je website aanzienlijk beter. Hierdoor blijven bezoekers langer op je website, en verhoog je de conversie van je producten.

WP Rocket is een alles is 1 oplossing om de snelheid van je WordPress website te verbeteren. In deze review gaan we meerdere punten behandelen. Niet alleen gaan we kijken naar de toegevoegde waarde van WP-Rocket, maar gaan we ook algemene vragen beantwoorden over het gebied van caching.


Waarom Kiezen Voor WP Rocket?

Waarom jij moet kiezen voor WP Rocket? Omdat het de beste caching plugin is voor WordPress natuurlijk! Vergeleken andere caching plugins, brengt WPRocket de meeste functies met zich mee. Door het gebruiksvriendelijke dashboard heb je de plugin binnen enkele minuten geïnstalleerd en geconfigureerd. Ook wij maken gebruik van WPRocket! De snelheid van onze WordPress website is met maar liefst 238% verhoogt! Benieuwd naar de snelheid van jou website? Probeer dan Pingdom Tools. Je zult verbaast zijn van de resultaten, wanneer je een test doet van tevoren, en na de installatie van WPRocket.

100% Geld Terug Garantie!


Je kunt WP-Rocket 14 Dagen uitproberen. Mocht je niet tevreden zijn met de resultaten(kan ik me bijna niet voorstellen) dan krijg je zonder pardon je geld terug. Ze hanteren namelijk een 14 Dagen niet goed geld terug garantie. Het is dus zeker de moeite waard om een vergelijking te doen. Wie niet waagt, blijft .....

Makkelijk in gebruik te nemen, zonder technische voorkennis

Vergeleken met andere Caching plugins zoals W3 Total Cache, is WPRocket een stuk gebruiksvriendelijker. Zo krijg je een overzichtelijk dashboard te zien. Waar je eenvoudig de juist instellingen kunt selecteren. In tegenstelling tot W3 Total Cache is dit een heel ander verhaal. Het overzicht is enorm verouderd, en is lastig te configureren.


Wanneer je nog niet enorm bekend bent met het verhogen van je snelheid. Dan is WP Rocket de beste keuze voor jou. De plugin bied enorm veel functionaliteiten, en een vriendelijk dashboard. Zonder enige technische voorkennis van WP Rocket heb je de plugin binnen 5 minuten juist geconfigureerd.

Gebruiksvriendelijk Dashboard Van WPRocket. Op deze manier kan iedere WordPress gebruiker de plugin makkelijk installeren en configureren zonder teveel gedoe.

WP Rocket Scoort Beter dan Hyper Cache, WP Super Cache en W3 Total Cache.

WP Rocket scoort beter dan elke andere caching plugin. Zo brengt WP-Rocket veel features met zich mee, waar andere caching plugins lang niet aan kunnen tippen. Zoals Database optimalisatie, Lazyloading van afbeeldingen en nog veel meer!

w3 total cache, wordpress caching

Zoals aan de bovenstaande afbeelding te zien is, brengt WPRocket enorm veel functies met zich mee die andere caching plugins niet hebben. De meest belangrijke functies zijn natuurlijk Page Caching, Cache Preload en Static file compression.

Uitmuntende ondersteuning en Documentatie

Mocht je van de functionaliteit van de plugin nog niet overwelmd zijn. Dan wordt je dat zeker van de geweldige ondersteuning die WP Rocket bied. Zo is de klantenservice van WP Rocket beschikbaar op normale werkdagen, en van 08:00/17:30 bereikbaar. Daarnaast heeft WP Rocket een uitgebreide documentatie, mocht je ergens tegenaan lopen. Dit kan wel eens handig zijn voor ontwikkelaars die graag een custom functie willen aanroepen, of een pagina willen uitsluiten voor WP Rocket. 


Algemene vragen over WP Rocket en WordPress Caching

Wat is WordPress Caching?

Elke keer wanneer een bezoeker je website bezoekt, wordt er data heen en weer gecommuniceerd vanaf de server. Telkens als een bezoeker je website bekijkt, wordt dezelfde data opgeroepen vanaf je server. Je kunt je voorstellen hoeveel tijd en vermogen dit kost, wanneer er 1000 bezoekers dezelfde pagina oproepen vanaf je server. Hier komt WP Rocket met de oplossing voor dit probleem. WP Rocket maakt een statische versie van je pagina, zodat telkens dezelfde pagina wordt weergegeven aan je bezoekers. Dit is geen enkel probleem, als je nagaat dat de pagina op je website groot en deels hetzelfde blijft. Mocht je toch een wijziging doorvoeren naar je pagina, dan wordt er automatisch een nieuwe statische pagina gemaakt van de vernieuwde versie. Door gebruik te maken van statische pagina's krijgt de server meer rust. Hierdoor worden pagina's dus sneller geladen. De bezoeker op je website voelt hiervan geen verschil, de pagina's blijven precies hetzelfde. Alleen de manier waarop de pagina wordt aangeroepen is anders.

Wat is Lazyloading?

Lazyloading betekend dat afbeeldingen pas geladen worden, wanneer alle andere bestanden zijn geladen. Dit zorgt ervoor dat de tekst als eerst zichtbaar wordt op de pagina. Pas wanneer alle andere resources zijn geladen, worden de afbeeldingen op de pagina tevoorschijn gehaald. Dit heeft als voordeel dat de pagina sneller laad. Dit komt doordat afbeeldingen een groter bestands-formaat hebben dan bijvoorbeeld tekst. Wanneer je lazyloading op je website hebt geïnstalleerd, krijg je wellicht ook nog eens een kleine SEO boost. Zoekmachines houden anno 2020 nogal van snelheid. 

Conclusie over WPRocket

Als je op zoek bent naar een WordPress plugin die de snelheid van je website aanzienlijk omhoog krikt. Dan is WP Rocket de Beste keuze die je kunt maken. De plugin is makkelijk te configureren en vriendelijk in gebruik te nemen. Daarnaast krijg je een uitstekende documentatie, mocht je ergens tegenaan lopen. Daarnaast is WPRocket enorm uitgebreid en kun je kiezen uit talloze opties die je kunt testen om de snelheid van je website te verbeteren. WP-Rocket scoort aanzienlijk beter dan andere caching plugins. Dit komt door het geweldige resultaat en daarnaast zijn vergelijkbare caching plugins niet zo goed gedocumenteerd zoals WPRocket. 


4/5

Voordelen:
  • ​Gebruiksvriendelijk Dashboard.

  • ​Eenvoudig te configureren.

  • Enorm veel functies in tegenstelling tot de concurrentie.
Nadelen:
  • ​Geen

- 20% Korting

Ben jij klaar om te scoren in Google in 2020? 

Een snellere website heeft een enorme impact op gebied van SEO. Een snelle site leidt tot een hogere ranking in Google.

>